Zelfstandig werkend kok

Restaurant Boter Kaas en Olijven. koken, koken, koken en nog meer koken en zeker ook koken met kaas:)

Eigenlijk is de vraag "wat mag je niet doen". Wij willen en kunnen je heel veel leren. We hebben zowel een keuken, winkel als restaurant en doen daarnaast de nodige catering en online verkoop. De unieke combinatie waar we met heerlijke producten en gezellige collega's en klanten/gasten werken. Benieuwd? Kijk op onze site www.boterkaasenolijven.nl www.bkonline.nl @dekaasmeisjes (insta) boterkaasenolijven (facebook)

Naar wie zijn wij op zoek?

leergierig, basiskennis, bepaalde dosis van zelfstandigheid, enthousiast, flexibel. MInimaal 1 a 2 jaar ervaring in de keuken minimaal 1e jaar opleiding afgerond.

Wat biedt het bedrijf?

Werken binnen uniek concept, veel kennis opdoen over vele soorten kaas naast alle andere gerechten. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Vele wijnen in huis en ook hier kun je verder kennis over opdoen, in combinatie wijn en spijs!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder