Sport- en bewegingsleider

SurfKaravaan Ouddorp Stage bij surfschool SurfKaravaan Ouddorp. Groeien, leren en jezelf ontwikkelen op het strand en in de zee!

Het werk bij SurfKaravaan is divers. We stemmen de werkzaamheden af op de taken en leerdoelen van je stage. Er is veel fysiek werk te verrichten zoals klaarmaken van de surfschool voordat we open gaan, het voorbereiden van een surfles, opruimen, wetsuits schoonmaken en natuurlijk assisteren tijdens surflessen. Ook is er de mogelijkheid om administratieve werkzaamheden te verrichten zoals het aannemen en inschrijven van groepen of het afrekenen van surflessen of verhuurde materialen. Het gevoel van vrijheid op het strand, de ruisende zee, met je voeten in het zand en blije mensen om je heen. Dat is wat je ervaart wanneer je stage loopt bij SurfKaravaan. Een golfsurfschool waar wordt les gegeven vanuit passie voor de sport en het strandleven waar we met plezier in de buitenlucht hard werken. Het liefst in de zon, maar een beetje regen houdt ons niet tegen. Samen met je collega's zorg je voor een onvergetelijke strand- en surfdag voor onze deelnemers!

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden dat je tijdens een stage veel kan leren, maar met onderstaande punten geven we aan wat we veel tegenkomen of wat een voordeel kan zijn als je hierover beschikt. Laat het vooral weten als je twijfelt, we kunnen altijd bespreken of de surfschool een passende stageplaats voor jou is. - Sociaal, je werkt met deelnemers en natuurlijk je collega's. - Fit, je hoeft geen marathon te kunnen lopen, maar een hele dag op het strand en in het water, spullen klaarzetten en enthousiast zijn voor de deelnemers kost een hoop energie. - Flexibel, bijna geen dag is hetzelfde en zelfs op de dag zelf verandert en nog wel eens wat in de planning. - Strand/natuur, we zijn de hele dag buiten. Als de zon schijnt, maar natuurlijk ook met wind en regen. Je moet het niet erg vinden om elke dag wat zand mee naar huis te nemen!

Wat biedt het bedrijf?

In onze surfschool wordt hard gewerkt, maar de relaxte surf sfeer is bijna net zo belangrijk. De surfschool heeft een unieke stageomgeving (op het strand en in de zee) waar je veel creativiteit in kwijt kan. Er is de mogelijkheid om na je stage te blijven werken. Mocht je het zo leuk vinden en zelf gecertificeerd surf instructeur willen worden, kunnen we ook die mogelijkheden samen bespreken.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder